Terms

At udsætte kroppen for ekstrem varme og kulde, er både en skøn oplevelse og sundt for krop og sjæl, men det er også potentielt farligt, hvis ikke man lytter til kroppens signaler og reagerer derefter.

Vi har derfor nogle vigtige regler og retningslinjer i forhold til vores gæsters sikkerhed og helbred.

  • Husk at drikke rigeligt med vand, både før og under jeres sauna-tid. Der er gratis postevand i baren og man kan få kander og kopper med postevand med sig til saunaen.
  • Hvis man bliver utilpas, skal man forlade saunaen – spørg andre om at gå med for at sikre at du er okay, om nødvendigt
  • Alle skal booke tider (også medlemmer og checke ind i baren (undtagen medlemmer i morgentimer)
  • Alle skal sidde på et håndklæde, der er stort nok til at dække for kontaktfladen på saunabænken.
  • Da der er et generelt forbud mod badning i havnen (medmindre du er i en badezone), er det desværre ikke tilladt at bade i havnen. Af samme grund har vi både koldtvandsbrusere og en splash bucket (gys spand) på øen som alternativ. Badning i havnen kan medføre bortvisning. Vi arbejder på at få etableret en privat badezone til øen, men for nu er det forbudt at hoppe i vandet fra øen. Vi henviser til Kalvebod Bølge ved siden af øen, hvor der kan bades.
  • Det kan være farligt at være fuld i saunaen. Det er dog tilladt at købe hvad der svare til to genstande i baren i forbindelse med en saunasession. Hvis man møder påvirket op inden saunatiden-starter (typisk i forbindelse med et privat sauna-event) forbeholder vi os retten til at afvise folk uden at refundere beløbet. Det er ikke tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer i saunaerne.
  • Der er adgang til omklædningsrum og brusere 15 minutter før og efter ens sauna-tid.
  • Der må kun hældes ferskvand på saunastenene og kun i et omfang som alle i saunaen er indforstået med. Husk at der er ca. 10 grader koldere på den nederste bænk end den øverste. Hvis I mangler vand, kontakt da personalet. Saltvand vil ødelægge ovnen.
  • Det unikke ved at øen flyder på vandet i havnen, betyder også at ø-konstruktionen påvirkes af naturens kræfter som vind og frost. Der kan derfor være dage, hvor nogle af faciliteterne er ude af drift, uden at det er erstatningspådragene. Det gælder blandt andet vores udendørs brusere eller café-driften. Vi melder ud på hjemmesiden, hvis ikke alle faciliteter er i drift.
  • Medlemmer kan som de eneste booke morgentider. Medlemmer har førsteret til at købe medlemsskab til den næstkommende vintersæson. Medlemmer booker på lige vilkår med andre i eftermiddags- og aftentiderne (det er dog gratis for medlemmer), hvilket vil sige, at der kan være fuldt booket, hvis man ønsker at booke med kort varsel, selv som medlem.
BOOK NU BOOK NU