Sauna

Faciliteter:

Vi har tre former for sauna-oplevelser:

 • Fælles sauna
  Til fælles sauna kan man booke plads i en sauna som enkeltperson eller sammen med en partner, kollega eller et par venner. Man vil højst sandsynligt sidde sammen med andre saunagængere i en fælles sauna. I nogle af saunaerne er der mulighed for finsk sauna, hvor personen tættest på ovnen kan hælde vand med æterisk birke-olie på ovnen for at skabe en aromaterapeutisk effekt.

  Pris: 150 kr. pr. person for 1 time i saunaen. Der er 15 minutter før og efter de 60 minutters sauna til bad og omklædning.

 • Privat sauna
  Her lejer man en hel sauna med plads til 10 personer og man vil kun sidde med dem man kender. I privat sauna har man mulighed for at blive sin egen gus-mester og tilkøbe en gus-pakke bestående af ni forskellige æteriske olier, vifte mv. som medvirker til at I får en ekstra stor saunaoplevelse.  I får udleveret en bakke med tre sæt æteriske olier af tre styk, med forskellige temaer. Fx: Wild forrest, enebær, blå kamille – basilikum, mynte, citrongræs – bjergfyr, lærk, cedertræ. De ”serveres” i formstøbte snebolde, der smelter på saunastenene eller blot en blanding med ferskvand i stålkopper med øse. Personalet instruerer gæsterne i, hvordan de skal gøre. Herved er saunaen så privat som mulig, da der ikke er en fremmed gus-mester i saunaen under bookingen.
  Pris: 1.200 kr. for en time – 2.000 kr. for to timer. 300 kr. for ni æteriske olier + instruktion (så 30 kr. pr. person ved en fyldt sauna med 10 personer)

   

 • Transformativ Saunagus
  Under transformativ saunagus giver vi dig mulighed for at skubbe til dine egne grænser, både fordi vi skruer op for varmen, men også fordi vores særlig udvalgte musik og ikke mindst unikke sammensætninger af æteriske olier, vil invitere dig til at søge dybt indad. Vi kører 3 runder af ca 15-20 minutter pr. runde. Imellem runderne kan man nyde en kold spand vand eller en kold bruser. Alle runderne vil opleves forskellige og du bliver guidet igennem via meditation, således at du nemmere vil kunne tage imod både den ekstreme varme, duftene og den musik som spilles.

  Gusen er for både begyndere og garvede. Du skal have drukket 1-2 l vand i timerne op til en gus, samt medbringe et håndklæde du kan sidde på.
  Der er hjemmelavet lemonade inkluderet i prisen.
  Pris: 240 kr. for ikke-medlemmer og 200 kr. for medlemmer.
  Varighed 1 time og 15 minutter.

 • Medlemsskab (udsolgt for 2023/2024 sæson)
  Adgang til alle faciliteter alle ugens dage i åbningstiderne. Medlemmer skal dog booke sig ind, som alle andre senest kl. 22.00 dagen før de ønsker at bruge saunaen. Det er nemt og enkelt og koster ikke noget for medlemmer. Vi vil gerne have den fornødne kapacitet til vores gæster på vinter-øen, og den bedste måde at sikre det på, er at både medlemmer og ikke-medlemmer booker plads i saunaerne. Det betyder, at der kan være tilfælde hvor der kan være fuldt booket (typisk weekender), hvis man prøver at booke aftenen før eller samme dag. 
  Pris: 1.200 kr. for resten af vintersæsonen + 150 kr. for personlig nøglebrik.
  Venteliste for sæson 2024/2025, skriv venligst dit fulde navn til: venteliste@winter-island.dk.
  Prisen ændres fra næste sæson, ventelisten er ikke bindende)

Vi har følgende faciliteter på Winter Island:

 • 4 flydende saunaer af høj kvalitet med en max kapacitet på 10 personer
 • ”Hume” 15kW ovne, med 255 kg sten, der blandt de bedste på markedet og er kendt for deres driftssikkerhed
 • 6 omklædningsrum, ét i hver sauna og to kønsopdelte
 • 4 varmtvandsbrusere, 2 koldtvandsbrusere (under langvarig hård frost, kan udendørsbruserne dog være ude af drift)
 • 1 koldt gys spand med 7 liter vand
 • Vinterbadning i havnen er på eget ansvar, da vi hverken kan garantere for sikkerhed eller badevandskvalitet. Stigerne mellem saunaerne er lovpligtige redningsstiger
 • Mulighed for tilkøb af håndklæder
 • Aflåselige værdiskabe i omklædningsrum, der kan have bærbar computer, pung, mobil mv.
 • Winter Island har en halv time mellem hver booking til at sikre, at forholdene i saunaerne lever op til vores høje standard og at der altid er rent og pænt og klar til de næste gæster
BOOK NU BOOK NU